17 september 2019 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Piet Bonhof gestopt als directeur Driemaster

Geplaatst op: 16 november 2017

Bonhof eerder dit jaar met zijn 40-jarig onderwijsjubileum

Schoolkinderen en ouders hebben vorige week afscheid genomen van Piet Bonhof als directeur van basisschool De Driemaster. Zijn functie is per november officieel overgenomen door Hilbert Koerhuis, die ook directeur is van de Prins Willem-Alexanderschool.

Bonhof blijft directeur van Het Anker. Daarnaast zal veel van zijn werktijd voor de overkoepelende vereniging VPCO bestaan uit het ondersteunen van zijn opvolger en het coachen van jongere collega’s op alle locaties in Hasselt en Mastenbroek.

Bonhof, die eerder dit jaar al zijn 40-jarig onderwijsjubileum mocht vieren blikt dankbaar terug op 29 jaar dat hij directeur mocht zijn ‘op deze mooie schuit’, zoals hij De Driemaster liefkozend noemt.
“Het besluit om terug te treden vind ik passend bij mijn leeftijd. Ik merkte geleidelijk dat ik onvoldoende energie heb om al het werk te blijven doen”, aldus Bonhof.

In zijn nieuwe rol hoopt hij de komende jaren van waarde te blijven binnen het scholenverband.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.