4 juni 2020 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

De Terugblik: Hassailt

Geplaatst op: 30 december 2017

Het is hectisch rond de officiële opening

Grootste evenement van het afgelopen jaar was ongetwijfeld Hassailt. Na vijf jaar werd het nautische evenement weer georganiseerd. Ondanks dat het weer niet altijd mee zat, kwamen er veel bezoekers naar Hasselt. De organisatie was daarom tevreden. Kijk nog eens naar de beelden van de opening.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “De Terugblik: Hassailt”

  1. Namens het bestuur van Stichting Hassailt willen we een ieder bedanken. De sponsoren zonder hen was dit mooie evenement niet mogelijk geweest. De geweldige inzet van de vele vrijwilligers, openbarewerken en veler anderen. Ook een dank aan de schippers van de LVBHB en de Zalmschouwers. We wensen een ieder een mooi en gezond 2018 voor de schippers een behouden vaart en hopelijk tot 2022. Namens Schiting Hassailt voorzitter Kees van der Klocht