23 maart 2019 Gebruikers online: 6
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Clubkampioenschappen Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt

Geplaatst op: 9 juli 2018

In het zwembad waren afgelopen week de jaarlijkse clubkampioenschappen van de Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt. Het was een onderlinge strijd voor jong en oud. Er werd gezwommen op de onderdelen 25/50 meter vrije slag en 25/50 meter schoolslag. De nummers 1,2 en 3 werden bekroond met een mooie medialle.

Leden van de Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt worden opgeleid voor het C-diploma en daarna voor een brevet van reddingsbrigade Nederland. Bij het zwemmen voor een brevet staan de eerste jaren centraal rond het redden van jezelf, de jaren daarna het redden van je vriendje en de jaren daarna het zelf kunnen leiden van een reddings actie. Bij dit laatste diploma ga je ook toezicht houden bij de Milligerplas in Stadshagen en bij evenementen als Hassailt en/of de intocht van Sinterklaas.

Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt houdt ook eventjes vakantie vanaf woensdag 25 juli tot en met 29 augustus. 5 september staan de vrijwilligers weer klaar om de zwemlessen te verzorgen.

Eén keer komen kijken en/of meezwemmen? Aanmelden via e-mail info@reddingsbrigade-zrh.nl of www.reddingsbrigade-zrh.nl

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.