18 april 2024 Gebruikers online: 36
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuw in Hasselt: bootverhuur

Geplaatst op: 20 juli 2018

Boten en alles wat erom heen gebeurd hadden altijd zijn belangstelling. Maar op de Veluwe is varen niet aan de orde. “Een aantal jaren geleden kwam het er toch van doordat we in Hasselt op de Molenwaard een woning gekocht hadden”, zegt Gerrit Schouten. “Daar is varen en genieten van de mooie omgeving echt binnen bereik, en daardoor ontstond de gedachte om ook wat meer met boten te gaan doen.” Het werd het begin van Bootverhuur Zwartewater, handel en verhuur van sloepen en motorboten.

Vanaf half juni dit jaar is het verhuurbedrijf actief. De bedoeling is om op latere termijn ook handel in gebruikte sloepen/motorboten te gaan doen als verlengstuk van de verhuuractiviteiten.

De boten die een seizoen in de verhuur geweest zijn, kunnen soms weer in de verkoop komen om voor het volgende seizoen weer een up to date verhuuraanbod te kunnen presenteren.

De boten die verhuurd worden zijn een Clever Sloep en een Maxima Tender (alternatief voor sloep) en zijn geschikt voor 6 of 8 personen

De boten worden geheel compleet ter beschikking gesteld voor een dag/dagdeel of meerdere dagen. Een schipper in spé krijgt goede uitleg alvorens de vaartocht begint, een vaarbewijs is niet verplicht.

De ligplaats van de boten is in jachthaven de Molenwaard. Van hieruit worden de boten ook ter beschikking gesteld.

Kijk op www.bootverhuurzwartewater.nl voor meer informatie of om een reservering te boeken. Het bedrijf is gevestigd aan de Van Nahuysweg 9 en ook telefonisch te bereiken via 0621 266 256.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Contour