25 april 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zwem- en reddingsbrigade nieuw zwemseizoen tegemoet

Geplaatst op: 11 september 2018

De Zwem- en reddingsbrigade start woensdag met het nieuwe zwemseizoen in het overdekte zwembad in Genemuiden. Iedereen die zijn zwemkwaliteiten wil bijhouden en/of verbeteren kan daarbij aansluiten. Er worden verschillende diploma’s aangeboden zoals het C-diploma en diploma’s zwemmend redden.

Tom van Dijk, bestuurslid bij de brigade, geeft aan dat zwemveiligheid een van de speerpunten van de brigade is. “Wanneer kinderen een tijdje niet gezwommen hebben, gaat de kwaliteit van het zwemmen snel achteruit. Het is erg belangrijk om te ‘blijven’ zwemmen. Meerdere onderzoeken die hierna gedaan zijn, bevestigen dit. Zwem- en reddingsbrigade Hasselt is in het bezit van de licentie Nationale Zwemdiploma’s, een kwaliteitsborging op het gebied van zwemonderwijs.”

Op dit moment is er nog ruimte in verschillende groepen voor nieuwe cursisten. Kortom; leer spelenderwijs je C-diploma (of diploma’s zwemmend redden). Kijk voor meer informatie op de www.reddingsbrigade-zrh.nl of neem contact met ons op via info@reddingsbrigade-zrh.nl. Meer informatie over het belang van het behalen van een C-diploma, ga dan naar www.allesoverzwemles.nl

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour