26 juni 2019 Gebruikers online: 10
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Senioren TTV Hasselt boeken opnieuw overwinning

Geplaatst op: 8 oktober 2018

Het seniorenteam van Tafeltennisvereniging Hasselt speelde afgelopen week uit tegen TTV Vined. In Heerde wisten de mannen nipt met 4-6 te winnen, nadat ze na zeven gespeelde partijen met 4-3 achter kwamen te staan.
Abel Gelling wist zijn drie partijen te winnen, al had hij daarvoor in twee partijen wel vier sets nodig. Voor Gerrit Michel bleek één tegenstander te sterk, de andere twee partijen wist hij wel op zijn naam te schrijven. Jan Schelhaas moest in twee tegenstanders zijn meerdere erkennen. Ook de dubbel ging in vier sets naar TTV Vined.
Doe mee!
Iedere week traint TTV Hasselt in Sporthal De Prinsenhof. De junioren werken zich op maandag van 18.00 tot 19.00 uur in het zweet, om vervolgens op donderdag vanaf 19.30 uur samen met de senioren te trainen. Wie belangstelling heeft, is natuurlijk altijd welkom vrijblijvend een training bij te wonen. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/ttvhasselt.
Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.