15 november 2018 Gebruikers online: 8
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Actie bij Fenny Jo Lingerie

Geplaatst op: 2 november 2018

Fenny Jo Lingerie aan de Markt heeft een leuke Lingadore actie. Alle klanten kunnen meedoen: na een aankoop vullen ze gegevens in en daarmee maken ze kans op een Lingadore Daily Lingerie set. Ook heeft Fenny Jo de nieuwe collectie van Calvin Klein binnen!

Er zijn weer mooie nieuwe items binnen van dit merk, zoals de limited edition Monogram voor dames en heren in verschillende kleuren. De grijze herenshort is ook verkrijgbaar in groen, zwart of wit. En de top en short in wit ook verkrijgbaar in grijs met oranje/rode letters. Ook zijn er lekkere lounge pakken en pyjama’s binnen van Calvin Klein/Tommy Hilfiger(v.a 69.95).

Volop mooie cadeau ideeën voor de December maand of jezelf fijn verwennen met iets moois!

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *