15 november 2018 Gebruikers online: 8
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Grote bingo-avond bij Hasselt’s Fanfare

Geplaatst op: 5 november 2018

Hasselts Fanfare houdt vrijdagavond 9 november weer een grote bingo in de repetitiezaal van haar clubgebouw. “Onder het genot van een hapje en drankje¬†is men verzekerd van een gezellig avondje uit, waarbij mooie prijzen te verdienen zijn”, aldus de organisatie.¬†

Naast vele geld- en vleesprijzen is er een hoofdprijs van maar liefst 250 euro. Leden, donateurs, sympathisanten en iedereen die maar van een gezellig avondje bingo houdt, wordt uitgenodigd in het clubgebouw aan de Van Haersoltelaan 11 in Hasselt. Aanvang: 20.00 uur.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *