19 april 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Deelnemers gezocht Jesus Christ Superstar

Geplaatst op: 26 november 2018

SCAB zoekt voor een nieuw te vormen projectkoor enthousiastelingen om mee te zingen in een uitvoering van de bekende rock-opera Jesus Christ Superstar

Een projectkoor wordt geformeerd van mensen die graag zingen, maar die zich niet willen binden aan een koor. Een kortdurend project, waarin je samen toewerkt naar een uitvoering, spreekt veel mensen aan.

La Traviata was de vorige editie, nu wordt uit een ander vaatje getapt dus. De legendarische rockopera van Tim Rice – Andrew Lloyd Webber vertelt over de laatste weken van het leven van Christus.

De werkgroepen film en muziek/theater van de SCAB werken samen in dit project. Het idee is om de film Jesus Christ Superstar te vertonen, de film af en toe stop te zetten en dan het projectkoor live laten zingen. Het koor zal dan begeleid worden door een band van muzikanten uit Hasselt.

Voor het instuderen en de begeleiding heeft SCAB wederom de enthousiaste dirigente Nynke Poelsma uit Vollenhove gecontracteerd. Zij gaat het koor tijdens een achttal workshops kennis laten maken met de bekende rock-opera en samen studeren de koorleden een aantal bekende songs in.

De workshops zijn gepland op een zestal zaterdagen: 12 en 26 jan. 9 en 23 febr., 99 en 23 maart,  6 en 13 (of 20) april; repetities in de bibliotheek Hasselt van 10.30 tot 12.30 uur.

Van de aspirant koorleden wordt een bijdrage gevraagd van 30,- euro( vrienden SCAB) en 40,- euro niet-vrienden voor het hele traject. Daarvoor krijg je dan wel een achttal intensieve workshops, veel gezelligheid en zangplezier en koffie/thee en wat lekkers.

Zin om mee te doen, geef je dan op bij: SCAB-Hasselt@hotmail.com of opgaveformulier in de bibliotheek Hasselt.

meer informatie

Corrie Folkersma

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour