18 april 2019 Gebruikers online: 13
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bibliotheek verkoopt boeken

Geplaatst op: 6 december 2018

De bibliotheekmedewerkers van de Bibliotheek Hasselt willen voorkomen dat Zwartewaterlanders zich vervelen en houden daarom een grote boekverkoop in deze Bibliotheek van maandag 10 december tot en met zaterdag 29 december.

Door het saneren van de collectie zijn er weer afgeschreven boeken te koop. Tijdens openingsuren van de Bibliotheek Hasselt kan iedereen neuzen tussen boeken waarvan ‘het niet erg is dat er een glas wijn of beker warme chocolademelk overheen valt. Of dat ze in een ver oord uitgelezen worden achtergelaten’.

Het aanbod is aantrekkelijk geprijsd en kopers hoeven geen lid te zijn van de Bibliotheek om iets te kopen.

De openingstijden van Bibliotheek Hasselt vindt u op www.bibliotheekzwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.