25 april 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Van Gelder naar radiomarathon

Geplaatst op: 6 december 2018

Jochem van Gelder bezoekt op zaterdag 22 december de jaarlijkse radiomarathon Zwartewaterland Helpt. De televisiepersoonlijkheid is ambassadeur van Energy4All en komt de vele vrijwilligers persoonlijk een hart onder de riem steken.

Jochem van Gelder ontmoet verschillende ouders en zieke kindjes en dat doet hem als vader veel. “Je moet er niet aan denken hoe het zou zijn als de dokter je alleen kan vertellen dat je kind ernstig ziek is, maar er geen medicijn is. Dat besef zorgt ervoor dat ik ga relativeren. Even geen werk is lastig. Een week griep is balen, maar alles valt in het niet bij ziek zijn en niet beter kunnen worden”, zegt van Gelder.

Hij hoefde dan ook niet lang na te denken of hij naar Hasselt zou willen komen. Van Gelder; “Ik heb gehoord wat er allemaal rondom de radiomarathon wordt georganiseerd. Dat geeft me energie en wil ik graag ondersteunen. Daarnaast ben ik ook erg nieuwsgierig, want niet vaak krijgen we te maken met het feit dat bijna een hele gemeente zich gezamenlijk inzet om geld in te zamelen om het onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziekten te bevorderen.”

De medewerkers van Zwartewaterland Helpt hebben voor deze #praatjesmaker een heel programma opgezet om optimaal van zijn aanwezigheid gebruik te maken. Zo zal de ambassadeur o.a. geïnterviewd worden in de live uitzending, aanwezig zijn bij de finish van Silvan & Sepp in actie ter afsluiting van hun (sponsor)fietstocht langs de Hanzesteden en het startschot geven op sportpark ’de Vlegel’ waar vanaf 16.00 uur de Tennismarathon voor Energy4All wordt gehouden door Tennisclub Hasselt park “De Vlegel”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour