25 juni 2019 Gebruikers online: 7
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwjaarsconcert Jeduthun en Laudate Deum

Geplaatst op: 8 januari 2019

Chr. mannenkoor Jeduthun, Jong Gemengd Koor Laudate Deum en Arjan en Edith Post houden een nieuwjaarsconcert in de Grote Kerk. Deze staat gepland op zaterdag 19 januari. Er is een collecte die geheel bestemd is voor de Eliëzer- en Obadjaschool te Zwolle.

Deze avond werken het Chr. mannenkoor Jeduthun en het Jong Gemengd Koor Laudate Deum mee, beide koren o.l.v. Arie Kortleven. Marcel van de Ketterij begeleidt de koor- en samenzang. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het bekende trompet duo Arjan en Edith Post.

Dominee Durk Tuinier verzorgt de opening en de sluiting en vertelt een verhaal voor de kinderen.

Kaarten met korting zijn te bestellen via www.naarhetconcert.nl. Tevens staat hier meer informatie over het concert.

Aanvang concert: 19:00 uur. Deuren open: 18:30 uur.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.