24 mei 2019 Gebruikers online: 12
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Centrummanager stapt op

Geplaatst op: 14 maart 2019

Elizabeth Pilat voor de Hanzestad (foto twitter)

Elizabeth Pilat, die onlangs door de gemeente werd aangesteld als centrummanager, heeft haar opdracht teruggegeven. Wethouder Coster deelde dat donderdagavond mee tijdens de raadsvergadering. Volgens hem stapte Pilat op om persoonlijke redenen. Hij kon niet verder op het nieuws ingaan, omdat het nieuws nog vers was.

Pilat had een plan van aanpak opgesteld, dat ze nog verder zou uitwerken. Dat gaat ze nu niet meer doen. De gemeente gaat op zoek naar een nieuwe centrummanager. Coster kon niet zeggen hoeveel dit de gemeente tot nu toe gekost heeft. Wel is duidelijk dat Pilat al uren gemaakt had voor de gemeente.

Gepubliceerd door Enrico Kolk

Eén reactie op “Centrummanager stapt op”

  1. Wanvertoning ten top! Wat gaat dit grapje nou kosten?? De kiezers van meneer Coster mogen blijkbaar ook nog niet eens weten waarom precies deze dame opstapt. Je vertegenwoordigd het volk van Hasselt, we hebben op zijn minst het recht om niet afgescheepd te worden met ‘om persoonlijke redenen’.