24 mei 2019 Gebruikers online: 13
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Sponsorloop levert maar liefst 1300 euro op

Geplaatst op: 16 maart 2019

Drie eerstejaars leerlingen van het Greijdanus College in Zwolle organiseerden zaterdagmiddag een sponsorlooop voor ontwikkelingsorganisatie Red een Kind. De Willem Egbertsstraat werd voor een aantal uren een renbaan. Kinderen uit Hasselt en IJsselmuiden deden mee met de loop en haalden in anderhalf uur maar liefst 1300 euro op.

Marjette Luten, Hadassa van den Berg en Jolinde Meesters waren verantwoordelijk voor de organisatie en hadden in overleg met de gemeente Hasselt de straat afgezet en kinderen gemobiliseerd. De actie werd door de leerlingen georganiseerd in het kader van jaarlijkse school-evenement ‘Nacht van betekenis’. Stichting Red een Kind maakt het onder andere mogelijk kansarme kinderen in India scholing te bieden. Voor 300 euro kan een kind in India een jaar naar school.

Iedereen die deze actie nog financieel wil steunen kan tot en met donderdagmiddag 20 maart een bijdrage afgeven bij Jolinde Meesters, Willem Egbertsstraat 42.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 reacties op “Sponsorloop levert maar liefst 1300 euro op”