24 mei 2019 Gebruikers online: 8
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Willem Egbertsstraat blijft maar bezig

Geplaatst op: 16 maart 2019

Ook de Willem Egbertsstraat greep NLDoet aan om weer met de speeltuin aan de slag te gaan. Naast de nodige buurtbewoners hielp ook wethouder Maarten Slingerland mee. Hij ging onder meer aan de slag met een insectenhotel.

Dat was vorig jaar al geplaatst, maar sommige onderdelen verdwijnen nog wel eens uit het hotel. Dankzij het nu aangebrachte gaas is dat niet meer mogelijk. “Veel mensen weten het niet: maar ik ben best een klusser…”, glimlacht Slingerland, terwijl zijn kleding zo langzamerhand doorweekt begint te raken.

Het leven van een wethouder gaat niet altijd over rozen. Toch vindt Slingerland het na een jaar ‘een mooie functie’. “Het leuke is dat je veel meer contact hebt met de mensen dan als raadslid. Dagelijks komen mensen op je kamer. Soms zijn ze boos, soms tevreden en soms verdrietig. Het is totaal anders werken dan als raadslid”, vertelt Slingerland, die na de Willem Egbertsstraat zijn klustalent ook nog gaat tonen bij kinderboerderij de Taghof in Genemuiden.

Met de werkzaamheden van zaterdag is de speeltuin nog steeds niet helemaal klaar. Zo is er een waterpomp in bestelling die binnenkort wordt geplaatst. Op welke locatie precies, is nog niet bekend.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.