28 februari 2020 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Coster onthult ‘promotiebord’ Hasselt

Geplaatst op: 11 april 2019

Wethouder Albert Coster onthulde woensdag het eerste bord in de stadsrand Hasselt langs de Vaartweg.  Bij het overleg over de stadsrandvisie Hasselt is in 2016 vastgesteld dat voorbijgangers vaak niet weten hoe mooi de binnenstad van de Hasselt is.

Om toch te laten zien dat de hanzestad een bezoekje waard is, is besloten om borden bij de belangrijkste entrées van Hasselt te plaatsen met daarop verschillende kenmerkende locaties in de binnenstad.

Het eerste bord, met de een afbeelding van de kalkovens, is nu geplaatst ter hoogte van Hasselt om de Weede aan de Vaartweg. Binnenkort wordt langs de N331 vanaf Zwartsluis, vlak voor de nieuwe rotonde Vaartweg, het tweede bord met een afbeelding van de stadsgracht geplaatst. Het derde bord komt bij de kruising van het fietspad Hanzeweg met de N331 ten zuiden van Hasselt. Op dit bord is de Rivierboulevard afgebeeld.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.