28 februari 2020 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Jesus Christ Superstar’ verplaatst naar Ichtuskerk

Geplaatst op: 15 april 2019

Het gaat onverminderd goed met de podiumkunst in Hasselt. Na het succes van Ester in De Baak zijn ook de voortekenen voor het projectkoor Jesus Christ Superstar van de SCAB fraai. Want vanwege grote interesse is het evenement dinsdagavond verplaatst van De Schakel naar de naastgelegen Ichtuskerk.

Door de verplaatsing naar de kerk zijn er nog 50 extra plaatsen beschikbaar gekomen voor liefhebbers.

Jesus Christ Superstar, de rockopera met muziek van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice, vertelt over de laatste weken van het leven van Christus. Deze opera wordt als theaterversie nog regelmatig uitgevoerd, ook is de musical dit jaar weer te zien in op verschillende plaatsen in Nederland.

In Hasselt maakt de SCAB er een heel speciale voorstelling van: de film ‘Jesus Christ Superstar’ wordt vertoond en onderbroken met live gezongen songs door een projectkoor.  Het koor ( 48 zangers en zangeressen) staat o.l.v. Nynke Poelsma en wordt begeleid door een echte band bestaande uit: Tom Veltien (sologitaar) , Mark de Boer (drums), Rinze Voorberg (bas), Rianne Voorberg (slaggitaar, sax) en Theo Voorberg (piano + synth).

kaartverkoop aan de zaal (de Schakel;

reserveren kan via SCAB-Hasselt@hotmail.com

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.