28 februari 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kou geen probleem voor zoeken paaseieren

Geplaatst op: 15 april 2019

De kou bleek zaterdag geen spelbreker te zijn voor het eieren zoeken in het Van Stolkspark. De hele middag zijn kinderen, ouders en grootouders aan het zoeken geweest. Ondanks het koude weer en de buien hebben we toch nog van ruim 100 kinderen hun formulier gekregen.

Uit de verschillende leeftijdscategorie├źn worden 3 winnaars gekozen. Binnenkort zullen de winnaars worden uitgenodigd op het Oude Stadhuis om daar hun prijsje in ontvangst te nemen.

Een aantal vrijwilligers van TiP Hasselt hebben zaterdagmorgen de eieren in het park opgehangen en de bankjes schoongemaakt. De paashazen hebben goed hun best gedaan door veel rondjes te lopen en royaal chocolade-eitjes uit te delen. De vrijwilligers van TiP Hasselt kregen veel positieve reacties van zowel (groot-)ouders als kinderen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.