28 februari 2020 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zwembad opent woensdag haar deuren

Geplaatst op: 15 april 2019

Foto: Zwembad Hasselt

Net als het vorige zwembadseizoen opent het Hasselter zwembad ook dit jaar eerder de deuren voor publiek. Aanvankelijk zou het bad vrijdag 19 april open gaan, maar gezien de gunstige weersvoorspellingen gaat woensdag de deur al open.

Dit maakt het zwembad maandagmiddag bekend, nadat op HasseltActueel een uur daarvoor al was gemeld dat het zwembad eerder open zou gaan dan vrijdag. Daarna volgden twee telefoongesprekken tussen zwembad-medewerker Raymond Spijkerman en onze redactie. In het eerste gesprek verzocht Spijkerman ons het bericht aan te passen, omdat de informatie niet klopte: “vrijdag blijft voorlopig de eerste dag van opening”. Zeven minuten later belde Spijkerman opnieuw: “Wij gaan woensdag open!”, meldt hij met een lach.

Bij Stichting Zwembaden Zwartewaterland hadden ze een uur na plaatsing van de eerste versie van dit artikel gemerkt dat er een aardige vraag ontstond naar abonnementen. “Toen gingen wij ons toch even achter de oren krabben, of we toch niet definitief open moesten. Bovendien zien de weersvoorspellingen er wel heel goed uit. Dus bij deze een primeurtje voor jullie.”

Het zwembad roept ook mensen op nu al naar het zwembad te komen om een abonnement op te waarderen of aan te schaffen. Daarmee kunnen bezoekers eventuele lange wachtrijen vermijden.

Woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag is het bad geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Eerste en Tweede Paasdag is het bad open van 13.00 tot 17.00 uur.

Donderdag wordt een zonovergoten dag voorspeld met temperaturen boven de 20 graden celsius.

 

 

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.