25 april 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Koninklijke onderscheiding voor Wim Reuvekamp

Geplaatst op: 26 april 2019

Foto Jan van Kleef

Wim Reuvekamp is vrijdagochtend benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Vier andere Zwartewaterlanders kregen de lintjesregen op hun hoofd. Met de woorden ‘Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd u te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau’ kregen zij in het gemeentehuis de versierselen die horen bij de benoeming opgespeld door burgemeester Bilder.

Hasselter Reuvekamp is voorzitter geweest van de Technische commissie van Tennis club Hasselt. Voor de vereniging deed hij nog veel meer vrijwilligerswerk. Ook is Reuvekamp sinds 1993 bestuurslid van VVN en organiseert hij de jaarlijkse verkeersexamens. Verder is hij sinds 2001 adviseur van de Adviescommissie Verkeersveiligheid van de gemeente en sinds 2010 lid van het ANWB-consulkorps, waarvoor hij de regionale belangen behartigt.

Verder was er onder meer een lintje voor Willem Jan de Jonge, die al jarenlang nauw betrokken is bij de kerk in Mastenbroek. Ook was hij chauffeur bij Dorcas in Hasselt. Wolterien Koerhuis-Aalbers uit Zwartsluis kreeg ook een onderscheiding. Zij was ook bijna twintig jaar nauw betrokken bij de Hasselter basisschool De Hoeksteen. Sienke van der Steege-Snel kreeg een lintje omdat ze onder meer al bijna veertig jaar organist is in de kerk in Mastenbroek.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour