22 augustus 2019 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Winkels kiezen voor verbreding

Geplaatst op: 26 april 2019

Met het verdwijnen van winkels in het centrum van Hasselt, ontstaan er ook weer nieuwe mogelijkheden. Een aantal winkels zoekt het in de verbreding. Zo meldt Schildersbedrijf Karst Beens een uitbreiding van het assortiment. Naast verf en behang is de winkels nu ook de plek voor onder meer zomerslippers, boxershorts, panty’s, sokken en zomersjalen. Met Koningsdag is Karst Beens overigens gesloten.

Daarnaast meldt De Stadskoerier dat Prima Ten Kate ruimte vrijmaakt voor DA. Dat betekent dat Hasselters straks ook weer voor drogisterijartikelen in de eigen woonplaats terecht kunnen. Ten Kate maakt een derde van de winkel vrij voor deze producten.

Gepubliceerd door Erik Driessen

3 reacties op “Winkels kiezen voor verbreding”

  1. Ik ben ook heel blij met de verbreding.
    Zelf doe ik veel op de fiets en het is fijn als je voor de eerste behoeften in Hasselt terecht kan!!!

  2. Geweldig, ze stropen de mouwen weer op! Als een ieder dan ook nog bij aanschaf denkt aan onze ondernemers dan kunnen we samen ons mooie Hasselt nog verder laten bloeien.

  3. Tja en dan met Koningsdag gesloten zijn. Heb je eindelijk publiek in de stad lopen, kunnen ze nog nergens hun geld kwijt om dat het dicht is. Wat ’n gekke ondernemers daar in de binnenstad.