22 augustus 2019 Gebruikers online: 91
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Koor IJsselmond geeft voorjaarsconcert in Hattem

Geplaatst op: 13 mei 2019

Het Hasselter koor IJsselmond geeft zaterdag 25 mei samen met het  Christelijk Jongerenkoor Rejoice van Urk een voorjaarsconcert in de Grote Kerk van Hattem .

Beide koren brengen een gevarieerd programma dat afgewisseld wordt met samenzang en een instrumentaal intermezzo. Voor de begeleiding van beide koren waarbij gebruik gemaakt wordt van piano, zullen dirigenten Jelle Loosman en Marinus ten Napel elkaar afwisselen. Gerard Zoer zal het orgel bespelen.

Een bijzondere samenloop is dat beide koren onder leiding staan van een dirigent afkomstig van Urk. Ze hebben beide ruime ervaring in het dirigeren, begeleiden en bespelen van orgel en piano en hebben elkaar op muzikaal vlak al vaker getroffen.

Plaats van het concert : “ Grote of Andreaskerk “
Markt 2 te Hattem.
Aanvang 19.30 uur

Entree is € 5,00 en voor kinderen t/m 12 jaar gratis

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.