22 augustus 2019 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Aftellen naar de avondvierdaagse

Geplaatst op: 14 mei 2019

Avondvierdaagse 2018

Maandag 20 mei is het zover. Dan start de 31e avondvierdaagse van Hasselt. Er zijn weer mooie routes uitgezet van 5, 10 en 15 kilometer. De organisatie heeft al veel aanmeldingen ontvangen, maar aanmelden is nog steeds mogelijk via de website: www.avondvierdaagse-hasselt.nl of bij de startplaats in Sporthal de Prinsenhof, Prinsenstraat 24, Hasselt.

Dit kan tot een kwartier voor aanvang. De starttijd voor de 10 en 15 km is om 18.15 uur en voor de 5 km om 18.30 uur. Eén avond meelopen is ook mogelijk en wordt beloond met een mooie één-avond-medaille.

Het defilé op donderdagavond start om 20.00 uur vanuit de Wilhelminalaan en zal worden afgenomen door burgemeester Bilder bij Zorgcentrum De Hazelaar. Iedereen is van harte uitgenodigd om langs de route van het defilé de wandelaars aan te moedigen tijdens de laatste meters. Voor de routes en meer informatie kijk op de website: www.avondvierdaagse-hasselt.nl.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.