22 augustus 2019 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Blokfluiters Woudklank houden voorspeelavond

Geplaatst op: 14 mei 2019

Iedereen is van harte uitgenodigd op de voorspeelavond van blokfluitgroep de Woudklank a.s. vrijdag 17 mei in de Koningshof te Hasselt. In het afgelopen seizoen hebben de juffen een groep kinderen blokfluitlessen gegeven en zij willen dit onder het thema ‘de seizoenen’ graag met de kinderen laten horen.

Aanvang is om 19.30 uur en de koffie en de limonade staat dan klaar. Voor wie het ook leuk vindt om komend seizoen te leren blokfluiten is op deze avond de mogelijkheid  alvast eens een kijkje te komen nemen en je op te geven.

De lessen worden op de zaterdagmorgen gegeven en het nieuwe seizoen start in september. Geen probleem als je deze avond niet kan komen want via de mail kan je je ook opgeven :woudklankenhasselt@gmail.com dit graag voor 1 juli.

En wie het zelf heel erg leuk lijkt om op de zaterdagmorgen les te gaan geven meld je dan ook gauw aan via bovenstaande mailadres of kom ook vrijdagavond langs. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Mirjam Kompanje 038 477 58 52.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.