22 augustus 2019 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Expositie van honderd jonge ‘fotografen’

Geplaatst op: 15 mei 2019

Foto's Gerrit Slurink

Wethouder Gerrit Knol opende woensdagmiddag een mooie expositie in de bibliotheek. Daar hangt het fotowerk van maar liefst honderd kinderen uit Zwartewaterland. Zij volgden in maart een workshop fotografie bij het project Fun & Forget van de gemeente. Dat is bedoeld voor kinderen die al vroeg te maken hebben met mantelzorg in het gezin.

Ze fotografeerden een voorwerp dat hen kracht geeft of waaraan ze houvast hebben.¬†Al deze foto’s gaan op reizende expositie langs de bibliotheken in Zwartewaterland. Volgende maand is de expositie te zien bij de bibliotheek in Genemuiden en daarna in Zwartsluis.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.