18 april 2024 Gebruikers online: 13
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Agnieten-actie levert 500 euro op

Geplaatst op: 17 mei 2019

De actie van Agnieten-leerlingen voor de stichting Domaine de Puylagorge heeft bijna 500 euro opgeleverd. Met veel enthousiasme verkochten ze de zelfgemaakte taarten, cakes en kaneelbroodjes. De tosti’s waren bij veel leerlingen favoriet en de tostibakkers moesten dan ook meerdere keren een nieuwe voorraad halen bij de plaatselijke supermarkt.

Terwijl de (groot)ouders genoten van een kop koffie met iets lekkers vermaakten de kinderen zich in de gymzaal. Hier kon de jeugd zich uitleven op de trampoline en springkussen en waren er diverse spelactiviteiten. Op de laatste speeldag van de eredivisie werd er ook gevoetbald op het Agnieten College. Op digiborden werd in de aula een FIFA-toernooi gehouden.

Over twee weken vertrekken de leerlingen naar Frankrijk en overhandigen zij een cheque aan de camping Parc de la Brenne. De opbrengst zal gebruikt worden voor de aanschaf van aangepaste speeltoestellen.

Wilt u nog een bijdrage leveren dan kan dit via: https://www.doneerdoel.nl/actie/1865/agnieten-zwartsluis-in-actie-voor-domaine-de-puylagorge

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour