17 september 2019 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gratis ballonvaart voor zieke kinderen

Geplaatst op: 22 mei 2019

Staphorst komt vrijdag 12 juli in actie tijdens de Balloonfair Staphorst. “Als Stichting Balloonfair willen wij zieke kinderen gratis, een onvergetelijke ballonvaart aanbieden. Door een ballonvaart kunnen kinderen even hun ziekte vergeten en een spannend avontuur beleven”, legt de organisatie uit.

Alle kinderen die ziek zijn (geweest), een beperking of een ‘rugzakje’ hebben kunnen per mail worden aangemeld voor een gratis ballonvaart. De organisatie zal een aantal kinderen uitkiezen die elk met één volwassen begeleider mee mogen varen in een luchtballon.

Als de ballonvaart vanwege weersomstandigheden op vrijdagavond 12 juli niet door kan gaan, wordt de vaart verplaatst naar zaterdagavond 13 juli. Als het 13 juli ook wordt afgelast, wordt de ballonvaart samen met de begeleiders/kinderen opnieuw ingepland.

Ken jij iemand die deze gratis ballonvaart verdient? Geef hem of haar op door een e-mail te sturen naar info@balloonfair-staphorst.nl met daarin een korte motivatie waarom hij of zij een onvergetelijke ballonvaart verdient.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.