19 april 2024 Gebruikers online: 12
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwe clubkleding voor Trainingsgroep

Geplaatst op: 29 mei 2019

Foto: Gerrit Slurink

De leden van Trainingsgroep Het Zwartewater hebben zich afgelopen weekend gepresenteerd in nieuwe clubkleding. Tezamen met sportmerk Bioracer is de nieuwe kleding tot stand gekomen. Bioracer is geen onbekende speler op de (inter)nationale sportmarkt, zo zijn vele schaatsteams en de KNWU partner van dit merk.

“Wij wilden een sportmerk waarbij de leden kwalitatief goede producten krijgen en hebben dat gevonden in Bioracer”, aldus Ilse Overgoor.

De vereniging die inmiddels bestaat uit fietsers, hardlopers en schaatsers heeft haar ledenaantal in een paar jaar tijd flink zien toenemen. Met name de jeugdtak bij het schaatsen en hardlopen heeft een flinke boost gekregen. Anno mei 2019 bestaat het ledental uit zo’n 160 personen.

De nieuwe kleding is tot stand gekomen doordat sponsoren zich binden aan onze vereniging. Wij merken dat wij veel trouwe sponsoren hebben en daarnaast hebben we een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen. De hoofdsponsoren zijn Bouwbedrijf Kijk in de Vegte en fysiotherapiepraktijk Therafit. Daarnaast dragen J.J. Meijer Assurantiën, Cocon, Schagen, Kontento, Van Essen Schilderwerken, Vesta Chemicals, Autoservice Hasselt en Lindenholz de vereniging een warm hart toe.

Binnenkort worden de sponsorcontracten ondertekend en kan de vereniging voor een periode van vijf jaar weer vooruit.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour