19 april 2024 Gebruikers online: 14
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Twee tennisteams slepen de titel in de wacht

Geplaatst op: 1 juni 2019

Tekst en foto's Gerrit Slurink

De TCH Hasselt kon op de slotdag van de competitie nog twee teams in het zonnetje zetten. Nu was in het zonnetje zetten gezien het weer niet echt nodig, die scheen volop, maar een felicitatie met een bloemetje was wel op zijn plaats. Zowel eerste  als het tweede herenteam  wisten het kampioenschap binnen te halen. ‘

Het tweede herenteam, gesponsord door “Hogeboom Sport” uit Hattem, was vorige week zaterdag al uitgespeeld maar kregen zondag pas door of te horen dat ze kampioen waren geworden. Het eerste team, gesponsord door “Vesta Chemicals” die tevens hoofdsponsor van de TCH Hasselt is,  moest vandaag middels een overwinning de buit nog binnenhalen. Onder schitterende omstandigheden sleepten zij de overwinning binnen en konden zij uit handen van Erica Drost en Dick Kijk in de Vegte, namens de TCH Hasselt, de felicitaties en een bloemetje gevuld met een lekker drankje in ontvangst nemen.

Het eerste herenteam bestaat uit Erik-Jan van Dijk, Ralph Kijk in de Vegte, Jacob Jonkman, Olaf Schulte, Berry Galgenbeld, Marcel Post en Jan van Dijk. Het tweede herenteam bestaat uit Jan Witte, vandaag niet aanwezig, Ramon van de Belt, Pieter-Bas Heerze, Hans Slurink, Dennis Kroes, Remco Bruinenberg , praktisch het hele seizoen geblesseerd en de invallers Marcel Post, Jacob Jonkman en Marcel Bruins. Na dit festijn kon men genieten van welverdiende consumpties en de gebruikelijke barbecue als afsluiting van de competitie.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Twee tennisteams slepen de titel in de wacht”

Contour