19 april 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwe eigenaars voor Sportland

Geplaatst op: 4 juni 2019

Sportland Hasselt heeft sinds deze maand nieuwe eigenaren. Ibrahim Hadla en Selina Teunissen hebben de sportschool overgenomen van Colin Kist en Janita Kist-Kuiper. Via de facebookpagina stellen de nieuwe eigenaars zich voor.

“Selina Teunissen (29 jaar) heeft haar roots in de zorg als zorgmanager. Ibrahim Hadla (32 jaar) woont sinds augustus 2015 in Nederland. Hij is afkomstig uit Syrië en had daar twee grote sportscholen. Ibrahim heeft een achtergrond in bodybuilding en heeft hier acht keer toonaangevende prijzen mee gewonnen. De sportschool was….nee is echt een passie van hem. Vanwege de oorlog moest hij alles achterlaten, en dus ook zijn droom. In Nederland had hij een nieuw doel, zijn droom opnieuw verwezenlijken. Vele sportscholen hebben Ibrahim en Selina bezocht, maar hun hart ging sneller kloppen bij jullie sportschool “Sportland Hasselt”. Een goede klik was er direct met Collin en Janita, wat ervoor zorgde dat de overname snel een feit was”, valt te lezen op facebook.

Met de overname zijn ook de openingstijden gewijzigd. Er zal geen middagsluiting meer zijn, het gaat er dan als volgt uit zien.

Maandag 7.30 uur 22.00 uur

Dinsdag 8.30 uur 22.00 uur

Woensdag 8.30 uur 22.00 uur

Donderdag 8.30 uur 22.00 uur

Vrijdag 8.30 uur 20.00 uur

Zaterdag 8.30 uur 12.30 uur

Zondag Gesloten

Gepubliceerd door Bas Jansen

2 reacties op “Nieuwe eigenaars voor Sportland”

  1. Leuk, nieuw ondernemerschap! Zullen we eerst even afwachten voordat we een oordeel vellen Joyce?

Contour