25 april 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Zonnebloem’ beleeft prachtige dag bij zandsculpturen

Geplaatst op: 7 juni 2019

Donderdag 6 juni bezocht de afdeling Hasselt van De Zonnebloem de Veluwse Zandsculpturen in Garderen. Dit werd mogelijk gemaakt door een gulle gift van € 1000,– van de bazaarcommissie van de gereformeerde kerk Ichthus, maar ook door de logosponsoren met hun jaarlijkse bijdrage.

Het thema van de Zandsculpturen Garderen is dit jaar  “Reis om de wereld”. De deelnemers en hun begeleiders hebben hun ogen uitgekeken naar al die prachtige zandsculpturen voorstellend wereldberoemde steden, gebouwen, landschappen, markten, exotische dieren en leven onder water. Met recht “een wereldreis” die niet licht zal worden vergeten. Verbazing in termen als “wat prachtig” en “hoe is het mogelijk dat zoiets kan worden gemaakt” waren dan ook niet van de lucht. Tijdens de puzzel “weet u nog….” met zandsculpturen van bekende momenten uit het verleden, werden oude herinneringen opgehaald.

Omdat het geheel ruim is opzet en rolstoel- en rollatorvriendelijk is, was dit bezoek een schot in de roos en kon iedereen ruimschoots de sculpturen bekijken. Ook heeft de organisatie Zandsculpturen een prima aangepast arrangement voor de Zonnebloem met een lunch en na het bezoek koffie of thee met gebak, samen met een uitstekende service.

Deelnemers en hun begeleiders hebben een geweldige dag gehad. Kortom, een dag om even de sores van een handicap of chronische ziekte te vergeten.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour