19 april 2024 Gebruikers online: 11
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Evan Bogerd presenteert een cd

Geplaatst op: 5 juli 2019

De Hasselter organist Evan Bogerd presenteert zaterdag 13 juli zijn nieuwe CD. Hij verzorgt dan een concert in de concertserie Hasselt Orgelstad 2019. Evan bespeelt die avond het bekende Knolorgel van de Grote Kerk waar de CD ook is opgenomen.

Evan is kerkmusicus van de Waterstaatkerk in Hengelo en als organist verbonden aan de Grote- of Stephanuskerk en de Ichtuskerk in Hasselt. Evan studeert naast zijn werk als musicus voor zijn master orgel bij Jos van der Kooy aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag waar hij de bachelor graad reeds behaalde.

Het concertprogramma bevat stukken van Bach, Karg-Elert, Piet Post en Joseph Jongen en daarnaast zal Evan zelf een improvisatie verzorgen. Voorafgaand aan- en na afloop van het concert is Evans nieuwe CD voor een gereduceerd tarief verkrijgbaar achter het orgel in de kerk. De CD is ook te reserveren via de website www.evanbogerd.nl

Het volledige programma voor dit concert en de andere concerten in de concertserie zijn te vinden op de website www.vriendenvanhetknolorgel.nl of de facebookpagina van het Rudolph Knolorgel. Op zaterdag 13 juli is de kerk om 19.30u open en begint het concert om 20.00u. Er is een beamerscherm en beeldverbinding aanwezig zodat u de organist op beeld kunt zien en mee kunt kijken tijdens het spelen. De entreeprijs voor dit concert is  € 10 per persoon. Voor 65+-ers is het tarief € 8. Kinderen en jongeren onder de 15 jaar mogen gratis naar binnen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour