12 november 2019 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

De Groentemannen bedenken nootplan voor vertrek van Het Notenhuys

Geplaatst op: 9 juli 2019

Boordevol vitamines, eiwitten en gezonde vetten zorgen noten voor een betere concentratie, meer energie en verhoogde weerstand. Nootzakelijk voor een gezond lichaam dus. Met het verdwijnen van Het Notenhuys luidde bij De Groentemannen in Zwartsluis direct de nootklok. Waar moet iedereen naartoe bij nootgevallen? In overleg met Het Notenhuys speelden ze direct op deze nootsituatie in door het ontwikkelen van een nootplan!

Het nootplan is simpel. Heeft u een nootgeval? Blijf dan vooral kalm en vindt uw weg naar de nootingang van De Groentemannen. Geen idee waar de nieuwe nootzaak gevestigd is? Volg gestaag uw weg via de bordjes. Eenmaal bij De Groentemannen aan belandt, loopt u tegen een smaakvol en gezond notenassortiment aan. Een assortiment waarmee de groente- en fruitzaak vanaf heden uw dagelijkse portie noot aan de man brengt. Geloof het of niet, daar krijgt u noot genoeg van!

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.