11 december 2019 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wesley Pestman verlaat eerste elftal Olympia’28

Geplaatst op: 16 juli 2019

Wesley Pestman voetbalt vanaf het komend seizoen niet meer in het eerste elftal van Olympia’28. Meerdere factoren hebben de 29-jarige voetballer doen besluiten om verder te gaan bij het vierde team.
De afgelopen maanden was Pestman al geblesseerd en had sowieso niet kunnen deelnemen aan de afscheidswedstrijd. Toch zat het idee om bij het eerste te stoppen al lang in zijn hoofd. “Ik sta vijf dagen voor de klas wat al veel vraagt, ik word bijna 30 en ik ga een jeugdteam trainen”, licht Wesley zijn besluit toe. De multi-inzetbare speler was onder Jarrisch Keizer een belangrijke kracht. Met de aanstelling van Keizer keerde Pestman ook weer terug bij Olympia 1, nadat hij al eerder voor het vlaggenschip uitkwam toen het team werd getraind door Melchior Schoenmakers.

Pestman is geboren en woonachtig in Zwolle, maar heeft ook in Genemuiden gewoond en gevoetbald. Toch is hij al jaren veel te vinden in Hasselt. Zo is hij naast Olympia ook al van meet af aan betrokken bij de sportweek van Athletes in Action waar gelovige sporters samen actief zijn met jeugd.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.