20 april 2024 Gebruikers online: 42
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Politie zoekt voorwerpen na klopjacht inbrekers

Geplaatst op: 22 juli 2019

De politie is druk op zoek naar meerdere voorwerpen na de klopjacht op de inbrekers vanochtend. Agenten hebben daarvoor de hulp nodig van de inwoners. “Één van de verdachten heeft mogelijk kleding van zich af gegooid. Wij hebben hier al naar gezocht, maar wij hebben dit nog niet gevonden. Zou je even in je tuin, kliko of andere (verstop) plekken kunnen kijken of hier een “vreemd” kledingstuk ligt?”, schrijft de politie op haar facebookpagina.

“Dit zelfde verzoek geldt voor eventuele buit, denk hierbij aan sieraden, telefoons, portemonnee’s etc.
Ook heeft een collega tijdens de actie zijn uitschuifbare wapenstok verloren, op de foto zie je een voorbeeld van een ingeschoven en een uitgeschoven wapenstok.” Wie iets heeft gevonden wat mogelijk in verband staat met bovenstaande, wordt nadrukkelijk verzocht niet aan te raken en het de politie zo snel mogelijk te laten weten. Dit kan door het sturen van een Privé Bericht of door te bellen met 0900-8844. Graag niet onder het facebookbericht reageren als je iets gevonden hebt.

Daarbij spreekt de politie ook haar dank uit richting de inwoners van Hasselt. “Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de hulp vanmorgen vroeg! Door een duidelijke melding en goed meedenken van meerdere mensen hebben wij vanmorgen drie woninginbrekers op heterdaad kunnen aanhouden, één van hen is gebeten door een diensthond omdat hij er vandoor ging.
Dit alles gebeurde in de buurt van de Weesboom te Hasselt. Een mooi resultaat, waar wij extra trots op zijn omdat het in samenwerking met jullie als bewoners van Hasselt gebeurde.”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour