11 december 2019 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Sluzigers vormen een ‘nachtwacht’

Geplaatst op: 24 juli 2019

Met zeventig Sluzigers een schema opstellen zodat elke nacht een ‘nachtwacht’ door Zwartsluis patrouilleert. Daarmee moet het forse aantal inbraken van de laatste tijd worden gestopt. Initiatiefnemer Cees Selles, bekend van de Zwartsluis Veilig, hoopt zo snel mogelijk met de nachtwacht van start te gaan.

De zeventig Sluzigers zouden allemaal een nachtelijk uur in de week op straat moeten zijn. De politie staat achter het initiatief van Selles. Inwoners die ook onderdeel van de nachtwacht willen zijn, kunnen contact opnemen met Cees Selles.

Deze week zijn al zes inbraken of diefstallen gepleegd in Zwartsluis. Ook in de weken hiervoor werden onder meer bedrijfsbusjes gestolen of doorzocht. Ook in Hasselt is het dievengilde zeer actief.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.