20 januari 2020 Gebruikers online: 8
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Escape Night bij Welkoop Hasselt

Geplaatst op: 6 september 2019

Welkoop Hasselt organiseert vrijdag 13 september om 20:30 uur een Escape Night! “Durf jij het aan? Laat je met een team van zes mensen opsluiten in de winkel! Het team met de meeste lef en creativiteit die door middel van uitdagende opdrachten als eerste de sleutel van de winkeldeur heeft gevonden wint een waardecheque van €250.-“, legt de winkel uit.

Toeschouwers zijn van harte welkom en kunnen onder het genot van een hapje en een drankje buiten live meekijken op een groot scherm. Aansluitend mogen de toeschouwers en deelnemers op vertoon van klantenpas* winkelen met 20% korting op het hele assortiment**.

Deelname is voor maximaal 4 teams van 6 personen tussen de 12 en 18 jaar, dus je geef je snel op (vol is vol), dit kan tot en met uiterlijk  9 september via hasselt@welkoop.com of onze facebookpagina.

*Heb je nog geen klantenpas, vraag hem die avond aan.

**Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.