20 januari 2020 Gebruikers online: 4
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Cursus boekbinden met lege melk- en sap-pakken

Geplaatst op: 9 september 2019

Jan Haverkate uit Hasselt heeft een mooie bestemming gevonden lege melk- en sap-pakken; hergebruiken voor bijzondere boekjes voor notities of tekeningen. Op twee woensdagavonden (25 sept. en 9 oktober) van 20.00 – 21.30 uur geeft hij een  korte cursus boekbinden in de bibliotheek.

Onder begeleiding worden deze boekjes gemaakt van de lege pakken. Dit sterke materiaal kan op een creatieve en duurzame manier hergebruikt worden. Met handig vouwen en knippen worden het verrassend handige blanco boekjes. Alle materialen en gereedschappen voor deze cursus zullen door de organisatie van de cursus geleverd worden.

De kosten zijn 2,50 per persoon per avond incl. koffie/thee.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Eén reactie op “Cursus boekbinden met lege melk- en sap-pakken”