14 juli 2020 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Halloween, onschuldig kinderfeest of niet?’

Geplaatst op: 9 september 2019

Halloween is het gespreksthema 24 oktober in de Ontmoetingskerk tijdens een avond georganiseerd door Het Leerhuis. De avond start om 20.00 uur.

“In oktober is het weer griezelen. Verlichte pompoenen, skeletten, gruwelijke gezichten, schrikken en schreeuwen. Steeds meer winkels en gezinnen gaan meedoen. Een onschuldig kinderfeest, of toch niet?”, schrijft de interkerkelijke organisatie.

Halloween is een uit Amerika overgewaaid griezelfeest dat de laatste jaren steeds populairder is geworden in Nederland. Kinderen die verkleed als heks, monster of duivel langs de deuren gaan en om snoep vragen. Huizen die uitgedost worden met spinnen, skeletten en uitgehakte pompoenen.

Spreker is Coen Nuijten van het christelijke platform C-generations.

Iedereen kan zich opgeven via de website www.leerhuiszwartewaterland.nl

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.