20 januari 2020 Gebruikers online: 13
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwe Walk & Talk groepsactiviteit bij easyActive

Geplaatst op: 9 september 2019

(advertentie)Bij de easyActive studio aan de Markt maakt men gebruikt van eGym, een slimme krachtcirkel van 8 volautomatische toestellen. Je traint in 30 minuten met veel meer resultaat dan op normale fitnesstoestellen. 

eGym Premium gaat een stapje verder; kies jouw persoonlijke trainingsdoel voor heel veel variatie. Zo is er een programma voor vetverbranding, bodyshaping of metabolic fit bij hoge bloeddruk. Gewoon inbegrepen!

Hasselt raakt steeds meer vertrouwd met easyActive Studio aan de Markt 4. Steeds meer mensen zijn fanatiek aan het eGymmen! “Het Premium Pakket maakt je training nog individueler en je traint op basis van je persoonlijke trainingsdoel. eGym Premium kun je zien als het navigatiesysteem dat de snelste route berekent om jouw fitnessdoel te bereiken,’’ aldus Julia Nijhuis van easyActive Hasselt.

Digitale Personal Trainer

Julia vervolgt: ‘’Je kunt kiezen uit 6 trainingsprogramma’s waarbij elk programma zijn eigen focus heeft, zoals bijvoorbeeld spieropbouw of vetverbranding. De slimme eGym krachttoestellen stellen zich automatisch in op jouw persoonlijke toestelinstellingen én jouw persoonlijke trainingsdoel. Dit bespaart tijd en zorgt voor nog meer trainingsbeleving waardoor je eGym workout nog leuker & effectiever wordt. Met eGym Premium maken we Personal Training betaalbaar voor iedereen!’’

NIEUW: Walk & Talk; bewegen voor iedereen die niet van fitness houdt!

Wil je graag meer bewegen, maar houd je niet zo van fitness of toestellen; dan zorgen wij dat je fit wordt met onze nieuwe Walk &Talk groep. We gaan in een groep naar buiten voor een flinke wandeling. Tussendoor doen we oefeningen en worden zo sterker en fitter. Deze groep is laagdrempelig voor iedereen die in beweging wil komen of blijven. En gezellig is het natuurlijk ook! We starten binnenkort, dus meld je aan voor meer informatie.

Ervaar eGym Premium of Walk &Talk zelf en probeer gratis.

Geef je nu op voor een gratis en vrijblijvende proeftraining. Word je in de actieperiode lid, dan krijg je maar liefst 2 maanden GRATIS bij een jaarabonnement! Stap binnen bij Markt 4!

hasselt@easyactive.nl of bel 085 1305 943

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.