20 januari 2020 Gebruikers online: 10
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselter uitvoering van ’t Schaep met W.G. van de Hulst-festival

Geplaatst op: 10 september 2019

De SCAB is dinsdagochtend heel blij bekend te kunnen maken dat er een projectkoor komt die liedjes uit de fameuze televisieserie ”t Schaep met de 5 pooten’ gaat zingen. Het koor treedt op tijdens het W.G. van de Hulst-festival, dat dit jaar wordt gehouden op vrijdag 13 december.

Geheel in de sfeer van de serie treedt het projectkoor buiten op voor café De Zon op de Markt. Bij slecht weer zingt het koor in het café. Er komen twee of drie rondes met liedjes. Het festival krijgt overigens een nieuwe opzet dit jaar, met veel activiteiten op straat.

Het W.G. van de Hulst-festival en het projectkoor worden beide op touw gezet door werkgroepen van de SCAB. Het koor staat onder leiding van dirigente Nynke Poelsma. Zij is zich inmiddels aan het voorbereiden.

Wie mee wil doen kan zich opgeven via scab-hasselt@hotmail.com of aan de balie van de bibliotheek. Deelname kost 15 euro. Als muzikale ondersteuning zoekt de organisatie nog twee trekharmonica’s of iets soortgelijks.

De repetities zijn op zes zaterdagochtenden van 10.30 tot 12.30 uur in de bibliotheek: 5 en 19 oktober, 2, 16 en 30 november en 7 december.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.