24 februari 2020 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Janneke en John Potuyt maken sprong in de tijd

Geplaatst op: 5 oktober 2019

Van een monumentaal aandoende woning naar een industrieel pand, een groter verschil is er bijna niet te bedenken. Ondanks, of eigenlijk dankzij, dit verschil hebben Janneke en John Potuyt besloten deze overstap naar de Productieweg 4 in Hasselt te maken. Het nieuwe pand biedt een grote uitdaging om het te laten aansluiten bij de woon- en werkwensen van beiden. En laat dat nu net zijn waar ze goed in zijn!

Door hun kennis en vakmanschap te combineren, weten ze dat wat ze uitdenken mooi en uitvoerbaar is. Dit geldt voor hun eigen situatie, maar belangrijker nog, ook voor die van hun klanten, zowel particulier als zakelijk.

Potuyt Interieurstyling en advies

Bij Janneke kunt u terecht voor interieuradvies. Dit kan bijvoorbeeld alleen een kleuradvies zijn, een verlichtingsplan of een meubelontwerp, maar ook de complete  (re-)styling van uw kamer, uw huis of zelfs uw tuin (in samenwerking met een hovenier). Vanaf bouwtekening of bestaande situatie. Naast raamdecoratie, vloerbekleding en verf/behang kan Janneke ook de meubels verzorgen. Dit kunnen nieuwe of gebruikte  meubels zijn.

Het restylen door Janneke van meubels of interieuritems van de klant zelf, door ze op een andere manier toe te passen, zorgt voor duurzaamheid en unieke interieurstukken.

Samenwerking Decokay

Op donderdag geeft Janneke advies bij Decokay in Steenwijk. Een winkel met verf, wand-, vloer- en raambekleding.  Door gebruikt te maken van stalen uit de winkel is het interieuradvies niet zomaar een uitgeprint dossier, maar een tastbaar verhaal. U ontvangt een moodbox met daarin de uitgekozen materialen en kleuren, zodat u zeker weet dat u het juiste heeft gekozen. Ook verzorgt ze maandelijks op deze locatie de workshop ‘mooi thuis in huis’ moodboard maken. Een moodboard geeft u een goed inzicht in wat u eigenlijk wilt. Door hieraan deel te nemen, krijgt u inzicht in welke stijl bij u past. Een echte aanrader dus.

Potuyt (ver)bouw en renovatie

Zoals aangegeven is de samenwerking tussen John en Janneke van grote toegevoegde waarde voor u als klant. John kan bijvoorbeeld de verbouwing van de woonkamer, keuken, badkamer of de aanbouw verzorgen, maar ook raamdecoratie ophangen of de gekochte lampen bevestigen. Alle klussen, groot of klein, kunnen door John worden uitgevoerd. En door de combinatie van de technische kennis van John en de interieurkennis van Janneke weet u als klant dat wat op papier staat ook in de praktijk mogelijk is. Betrouwbaar en professioneel.

Mede door het grote netwerk van John en Janneke, zoals stukadoors, schilders, tegelzetters en meubelmakers, kan de complete (ver)bouw en inrichting van uw woning worden verzorgd zonder dat u er zelf veel omkijken naar heeft. Ze nemen u het werk uit handen en zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Heeft u vragen, wilt u informatie over uw interieur of wilt u geheel vrijblijvend bespreken wat zij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met hen op. John en Janneke zetten graag hun kennis en ervaring voor u in.

T 06 23209980

Of kijk op www.potuytbouwenstyling.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.