24 februari 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Poppenkastvoorstelling tijdens kinderboekenweek in de bieb

Geplaatst op: 7 oktober 2019

Gerda Buter kruipt woensdagmiddag weer achter de poppenkast voor een nieuwe voorstelling in de bibliotheek. Met een Jan Klaassen en Katrijn-verhaal in het thema van de kinderboekenboek ‘Reizen’ kunnen kinderen tot 7 jaar weer komen genieten.

Iedere woensdagmiddag wordt er in de bibliotheek Hasselt voorgelezen door voorleesvrijwilligers van 15.00 tot 15.30 uur. Af en toe wordt er ook iets extra’s toegevoegd aan deze voorleesmiddagen, zoals deze woensdagmiddag om 15.00 uur.

Als leerkracht op de PWA school en als moeder deed Gerda dit al vaker, maar nu kunnen de kinderen in de bibliotheek komen genieten van een Jan Klaasen verhaal. De aloude verhalen zijn nog steeds een groot plezier voor jong en oud.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.