14 juli 2020 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Top 2000-jeugddienst in De Baak

Geplaatst op: 8 oktober 2019

De jeugddienstcommissie van Ichtuskerk en De Baak houdt op zondag 13 oktober een speciale Top 2000-dienst. Dit gaat in samenwerking met de band 4Tune uit Hardinxveld-Giessendam.

De verhalen en liederen in de dienst gaan over eenzaamheid, twijfel en hoop. Centraal hierin staat onze relatie met God. Door middel van (persoonlijke) verhalen en Bijbelteksten wordt erbij stilgestaan dat God er altijd voor ons is en dat wij ons door Hem veilig en geaccepteerd mogen voelen in deze moeilijke wereld.

Door middel van muziek van o.a. Kensington, Nick en Simon, Guus Meeuwis en Coldplay afgewisseld met tekst krijgen de liederen een nieuwe of andere betekenis. Door deze manier van luisteren en stilstaan bij muziek kan er een hele mooie boodschap worden gezien in nummers die we normaal gesproken op de radio horen.

Iedereen is welkom zondag om 10.00 uur in De Baak, Oudendijk 2.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.