24 februari 2020 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Noodkreet: voortbestaan Bounce in gevaar

Geplaatst op: 9 oktober 2019

Christelijk kinderkoor Bounce stuurt een noodkreet uit: de toekomst van het koor is in gevaar omdat de kinderen zonder dirigent zitten.

Bounce is al jaren een actieve groep met momenteel ongeveer 20 kinderen uit de onderbouw en bovenbouw van verschillende basisscholen. Een serieus probleem hangt voor de kinderen boven hun hoofd. Zij willen graag elke maandagavond volmondig kunnen blijven zingen in de Ontmoetingskerk. Anderhalf jaar geleden kwamen zij zonder dirigent(e) te staan, gelukkig werd deze rol door twee fanatieke dames opgepakt.

Eén van deze twee heeft in mei aangegeven deze functie niet verder door te kunnen zetten. De over gebleven dirigente is vervolgens doorgegaan met een enorme drive, de kinderen gaan met plezier naar het koor.  Helaas heeft ook zij aangegeven een punt achter haar missie te moeten zetten.

Een abrupt einde van het koor lijkt er te komen voor de jonge zangtalenten. “Een noodkreet is dus op zijn plaats “kinderkoor Bounce is dus zeer spoedig op zoek naar een dirigente(n)” die deze club zangertjes willen activeren en stimuleren om door te gaan. Bent u de persoon die het koor nog op de been houdt? Wij komen graag in contact met u, u kunt contact opnemen via info@bounce.nl”, aldus de organisatie achter het koor.

“Als er nieuwe leiding is dan zijn natuurlijk ook altijd nieuwe kinderen welkom die willen zingen, wij repeteren op maandagavonden van 18.30-19.00 onderbouw en 19.00 19.30 uur bovenbouw in de ontmoetingskerk te Hasselt. Nieuwe ontwikkelen zijn te volgen op de facebook pagina van Bounce.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.