3 juni 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Boekenkast’ Johannes Huisma nu te zien in de bieb

Geplaatst op: 4 november 2019

Onder het motto  “laat mij uw boekenkast zien, en ik zeg u wie u bent…” heeft deze keer Johannes Huisma een keuze gemaakt uit zijn eigen boekenkast. Johannes Huisma is de voorzitter van de Stichting Bibliotheken Zwartewaterland en voorzitter van de SCAB Hasselt, dus zijn boeken voor hem geen ‘vreemde eenden’.

In zijn keuze vinden we actuele boeken, zoals ‘Grand Hotel Europa’  van Ilja Leonard Pfeijffer en ‘De meeste mensen deugen’ van Rutger Bregman, maar ook klassiekers als Op weg naar de hemel van Roald Dahl en de Millenium reeks van Stieg Larsson. Maar ook boeken over leiderschap en levenslessen zijn er te vinden

Een heel bijzonder exemplaar in de vitrine is een heel groot ‘prentenboek’ van Jan Marius Verburg: Tom Tippelaar een geliefd voorleesboek in de familie Huisma. Ook nieuwsgierig naar de boekenkeuze kom dan naar de bibliotheek, tijdens de openingsuren is deze in de vitrine te zien.

Wie ook een zijn boekenkast tonen, althans een selectie eruit, geef dan naam en mailadres door aan cfolkersma@ziggo.nl

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.