3 juni 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia pakt punt in blessuretijd

Geplaatst op: 9 november 2019

Eerder in het seizoen speelde de ploegen gelijk. Foto Wim Poelhekken

Na twee overwinningen op rij pakte Olympia ’28 zaterdag een punt in de streekderby tegen SC Rouveen. Dik in blessuretijd maakte Jeffrey van den Belt de 2-2.

De gasten kwamen in de eerste helft op voorsprong, maar Jeffrey van den Belt zette zijn ploeg vanaf elf meter vlak voor rust weer op 1-1. Na rust bleef Rouveen de betere ploeg en dat leidde uiteindelijk een kwartier voor tijd tot de terechte 1-2.

Daarna trok de scheidsrechter bijna een kwartier blessuretijd bij, ook omdat de gasten nogal wat blessures voorwendden, en daarin profiteerde Van den Belt door de niet meer verwachte 2-2 binnen te werken.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.