25 april 2024 Gebruikers online: 32

Olympia ’28 onderuit bij HTC

Geplaatst op: 30 november 2019

Olympia ’28 ging zaterdag nipt met 3-2 onderuit bij de Zwolse buren van HTC. De Hasselters kregen kansen genoeg, maar troffen het zelfs volgens de tegenstander bepaald niet met de arbiter.

Olympia keek al snel tegen een achterstand aan in Zwolle, maar via Bertus Finke werd het na dik een half uur spelen weer 1-1. HTC scoorde echter nog twee keer voor de rust: eerst uit een strafschop en daarna uit een velddoelpunt. Olympia kwam in de 56e minuut terug tot 3-2 en kreeg daarna volop kansen op meer.

In de slotfase mocht Finke met twee keer geel naar de kleedkamer, waarna Olympia volgens veel aanwezigen ook nog een penalty werd onthouden. De scheidsrechter liet echter doorspelen en floot uiteindelijk af.