3 juni 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Jeugddienst in De Baak: ‘Daar mag je even stil bij staan’

Geplaatst op: 2 december 2019

De jeugddienstcommissie van De Baak en Ichthus houdt 8 december om 19.00 uur weer een jeugddienst in de Baak. Het thema van de dienst is ‘Daar mag je even stil bij staan’ en voorganger is dominee Gerard Doorn uit Vriezenveen. Muzikale medewerking wordt verleend door de band One Choice.

“Toen wij na ging denken over wat het thema van de dienst moest worden, kwamen we met het idee om in het thema van de feestdagen te denken. Er werd genoemd dat als het kerst is dat je dan opeens zo dankbaar bent voor kleine dingen. Denk daarbij aan het gezellig samen zijn met familie of vrienden en genieten van lekker eten. En de jeugd kwam tot de conclusie dat ze niet het hele jaar door altijd zo ‘bewust’ dankbaar voor alles zijn. Dat je ook dankbaar mag zijn voor kleine dingen in het leven. De zon die mooi schijnt, dat de bladeren aan de bomen zo mooi gekleurd zijn, dat er lekker eten op tafel staat als je ’s avonds thuis komt etc.”, aldus de organisatie.

Daar wil de jeugddienstcommissie deze dienst graag bij stil gaan staan. Er wordt nagedacht over vragen als, waar ben je dankbaar voor? Sta je daar ook wel eens bij stil? En dank je God ook voor hetgeen waar je dankbaar voor bent?

Kom allemaal naar de jeugddienst op zondag 8 december om 19.00 uur in de Baak.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.