25 april 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Oranjevereniging Hasselt blikt terug op 2019

Geplaatst op: 23 december 2019

Het jaar is bijna voorbij en dus blikt Oranjevereniging Hasselt graag even terug. Heel recent was er de feestelijke intocht van Sinterklaas. Ondanks de kou zagen vele kinderen hoe Sint en zijn Pieten met de boot via de stadsgrachten naar de Kalkovens voer. Eerder dit jaar werden ook ’t Euifeest en Koningsdag groots gevierd en waren we samen stil tijdens de indrukwekkende dodenherdenking. “Al met al was het een zeer geslaagd jubileumjaar”, aldus de zestig jarige Oranjevereniging. “Dat doen we graag nog eens over. Wie helpt ons mee?”

Aangezien bestuursleden van Oranjevereniging Hasselt aan een maximale termijn gebonden zijn, zijn er ook ieder jaar bestuursleden die afscheid nemen. Het afgelopen jaar waren dat Rieneke van der Kolk, Job Treffers en Siegrit de Bruijn. Al tijdens de algemene ledenvergadering in maart 2019 werden Erik Akkerman, Marko Los en Margit Pelleboer als nieuwe bestuursleden gekozen. Sinds 1 oktober 2019 hebben zij hun taken formeel opgepakt en kijken zij samen met de andere vier bestuursleden vol enthousiasme uit naar het nieuwe jaar.

Nieuwe bestuursleden gezocht
De eerste activiteiten voor het nieuwe jaar staan al weer in de agenda. Zo is er vrijdag 31 januari 2020 een speciale avond voor genodigden die de Oranjevereniging het afgelopen jaar hebben geholpen of gesponsord. Ook voor de algemene ledenvergadering is de datum bekend: donderdag 19 maart 2020. In aanloop naar het afscheid van Hans Jansen en Dominique Mijnheer hoopt Oranjevereniging Hasselt tijdens die vergadering twee nieuwe bestuursleden te kiezen. Wie zich ook in wil zetten voor Koningsdag, Dodenherdenking, Euifeest en Sinterklaas meldt zich nu alvast aan via info@oranjevereniging-hasselt.nl.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour